25-11-08

Een hondenhok

Zo zeg, lekker gesneeuwd in het weekend en toch gevoelig kouder. De sneeuw vond ik helemaaaal het einde; effe naar buiten om door de sneeuw te crossen, helemaal afgedroogd worden en dan stond ik een kwartiertje later terug voor de deur (hihi, ben nog nooit zoveel uitgelaten geweest).

Met die kou hebben baasje en vrouwtje dan ook ineens beslist om mij een hondenhok te gaan halen, want zo binnen zitten is nu toch ook niet alles overdag als de baasjes werken zijn. Waarschijnlijk gaat het dit worden (we houden jullie in elk geval op de hoogte):

dina3

19:55 Gepost door Ruby in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

19-11-08

Oei oei!!

Zie ik nu net dat het al ontiegenlijk lang geleden is dat hier een postje verschenen is.  Waarschijnlijk door alle drukte en andere activiteiten... Hoog tijd voor een kleine round-up dus!

Mijn tandjes : allemaal gewisseld! Yep, die lange hoektanden deden moeilijk maar ze zijn er uiteindelijk allemaal uitgedonderd!

Het school : Gaat prima, ik ben al wat puppyklasjes verder en zit nu in de laatste groep voor we naar de A-klas gaan.  Wat kan ik eigenlijk allemaal al zo een beetje: zitten, liggen (down), pootje (vooral voor een snoepje), kusje (jaja), wachten (vooral handig bij het wandelen om een drukke straat over te steken), mijn poppetje zoeken en brengen (waar is poppetje?), iets vast nemen, eet (jaja, laten ze me zelfs even wachten vooraleer ik eet!).  De lijst wordt dus al mooi.

Eten : Duck rules! Ben er helemaal zot van, krijg nu ook altijd dezelfde duck zodat ik niet meer overgegeven heb, oef.
Soms krijg ik eens iets heeeel lekker; zoals die keer dat baasje en vrouwtje Cote a L'os gaan eten zijn. Ze hebben het been toen meegenomen voor mij:

cote a los

 

Dat was smullen hoor! Er bleef ook niet veel meer van over trouwens.

smullen

 

Hier was het smulfestijn bijna ten einde:

bijna op

 

Ondertussen is Eline ook 7 jaar geworden.  Hieronder wat beelden van haar verjaardagsfeestje voor de vriendinnetje.  Baasje wou een beetje teveel de stoere uithangen tegen de vriendinnetjes en kreeg dan dit als resultaat op de foto (kijk eens naar de middelste - kleine en vinger):

middenvinger

 

Pas op eh, als baasje de vinger niet kreeg, dan was het dit:

verjaardag eline 2

 

De jeugd van tegenwoordig zeker? Maar Eline vond het een superfeestje;-)

Stephanie wou eens absoluut op de foto met zo een Teletubbie-ding. Bij deze....

steph teletubbie

 

Ik ben de beste vriend van de twee kindjes hier hoor; 's morgens lig ik bij hen in de zetel, kan ik nog lekker wat doorslapen. Kijk eens wat een liefde dat ik krijg van die twee:

ruby en de kids

 

Ik heb ook een favoriet plekje gevonden: boven op de zetel, kan ik lekker alles in de gaten houden:-)

ruby op de zetel

 

En als de twee kindjes even niet omkijken naar mij maar bijvoorbeeld op de Nintendo spelen, ach, dan doe ik wel een dutje in hun buurt:

nintendo

 

Oef, het was inderdaad een tijdje geleden dat er hier nog iets verschenen was. Maar we zijn terug bijgepraat (denk ik toch). Ik zal nog afsluiten met een foto van de verjaardagstaart (waar ik jammer genoeg niet van heb mogen proeven, niets voor jou zeggen baasje en vrouwke):

taart

 

20:52 Gepost door Ruby in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) | Tags: foto |  Facebook |