19-11-08

Oei oei!!

Zie ik nu net dat het al ontiegenlijk lang geleden is dat hier een postje verschenen is.  Waarschijnlijk door alle drukte en andere activiteiten... Hoog tijd voor een kleine round-up dus!

Mijn tandjes : allemaal gewisseld! Yep, die lange hoektanden deden moeilijk maar ze zijn er uiteindelijk allemaal uitgedonderd!

Het school : Gaat prima, ik ben al wat puppyklasjes verder en zit nu in de laatste groep voor we naar de A-klas gaan.  Wat kan ik eigenlijk allemaal al zo een beetje: zitten, liggen (down), pootje (vooral voor een snoepje), kusje (jaja), wachten (vooral handig bij het wandelen om een drukke straat over te steken), mijn poppetje zoeken en brengen (waar is poppetje?), iets vast nemen, eet (jaja, laten ze me zelfs even wachten vooraleer ik eet!).  De lijst wordt dus al mooi.

Eten : Duck rules! Ben er helemaal zot van, krijg nu ook altijd dezelfde duck zodat ik niet meer overgegeven heb, oef.
Soms krijg ik eens iets heeeel lekker; zoals die keer dat baasje en vrouwtje Cote a L'os gaan eten zijn. Ze hebben het been toen meegenomen voor mij:

cote a los

 

Dat was smullen hoor! Er bleef ook niet veel meer van over trouwens.

smullen

 

Hier was het smulfestijn bijna ten einde:

bijna op

 

Ondertussen is Eline ook 7 jaar geworden.  Hieronder wat beelden van haar verjaardagsfeestje voor de vriendinnetje.  Baasje wou een beetje teveel de stoere uithangen tegen de vriendinnetjes en kreeg dan dit als resultaat op de foto (kijk eens naar de middelste - kleine en vinger):

middenvinger

 

Pas op eh, als baasje de vinger niet kreeg, dan was het dit:

verjaardag eline 2

 

De jeugd van tegenwoordig zeker? Maar Eline vond het een superfeestje;-)

Stephanie wou eens absoluut op de foto met zo een Teletubbie-ding. Bij deze....

steph teletubbie

 

Ik ben de beste vriend van de twee kindjes hier hoor; 's morgens lig ik bij hen in de zetel, kan ik nog lekker wat doorslapen. Kijk eens wat een liefde dat ik krijg van die twee:

ruby en de kids

 

Ik heb ook een favoriet plekje gevonden: boven op de zetel, kan ik lekker alles in de gaten houden:-)

ruby op de zetel

 

En als de twee kindjes even niet omkijken naar mij maar bijvoorbeeld op de Nintendo spelen, ach, dan doe ik wel een dutje in hun buurt:

nintendo

 

Oef, het was inderdaad een tijdje geleden dat er hier nog iets verschenen was. Maar we zijn terug bijgepraat (denk ik toch). Ik zal nog afsluiten met een foto van de verjaardagstaart (waar ik jammer genoeg niet van heb mogen proeven, niets voor jou zeggen baasje en vrouwke):

taart

 

20:52 Gepost door Ruby in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) | Tags: foto |  Facebook |

Commentaren

Welkom terug... in de blogwereld. We missen u al een heel tijdje hoor! Leuk dat we terug kunnen genieten van jullie avonturen. Geef de jarige ook nog een dikke proficiat!

Groetjes

Gepost door: Kelly | 19-11-08

Tof dat jullie er terug zijn ! Enne 7 jaar geworden, een héél dikke proficiat hoor. Hmm wij mogen nooit zo op de zetel zitten, we zullen ons vrouwtje eens 100 keer naar jou foto laten kijken se.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 20-11-08

Eindelijk !! We dachten al zo een beetje dat je het opgegeven had !! Tof dat je terug bent !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 20-11-08

Je moet ons af en toe op de hoogte houden hé, terug meer posten, we missen anders alles.

Gepost door: Vicky | 20-11-08

Fijn weer iets van je te horen! Hey Ruby, je hebt dezelfde apestreken als je vader! Die zit ook zo graag bovenop de zetel! Dan kan je wel lekker alles goed in de gaten houden! Je mama zit het liefst in mijn nek, zal lekker warm zijn zeker?

Gelukkig dat het nog allemaal goed gekomen is met je tandjes! Hoef je in ieder geval niet te gaan slapen om die vervelende dingen er alsnog uit te halen!

Heel veel knuffels en groetjes van ons allemaal!

Gepost door: Maureen | 20-11-08

Blij terug iets van jou te horen hoor! Dikke proficiat voor Eline!
En amaai jij wordt stillekes aan een grote jongen hé.
Mijn lievelingsplaatsje is ook bovenop de zetel, want die staat aan het raam, zo kan ik lekker alles zien op de straat.

Gepost door: Milo | 20-11-08

Fijn iets van jou te horen! Maar ge ziet er zo'n deugniet uit dus wij begrijpen het wel dat het vrouwke soms iets anders te doen heeft. Wees maar lekker zoet hoor!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 21-11-08

Jij bent al een flinke viervoeter zeg. Die taart ziet er best lekker uit. Heb jij er niet stiekum van geproefd? Ik zou dat wel doen hoor. Niet verkeerd verstaan hé. Da's voor de veiligheid dat ik voorproef.:)
Poot
Goras & Ria

Gepost door: ria | 22-11-08

Eerst een fijn begin van de week toewensen,toch beter dan buiten,leuke foto's en een fijn feestje is dat geweest,mjamie die taart!
Groetjes

Gepost door: jennyfer | 24-11-08

met veel plezier hier op bezoek geweest..

Gepost door: Annick | 25-11-08

hallo vriend ;-)
wij nu passe ane compoeter gerake wante wij drukke dage zenne pfff, feest wasse heel goed enne mams blijve hare naam houde zenne sara vinde zij mare niets :)))) enne gaan niete naar huis waar ze naam verandere, ze vinde het goed zo dat alene maar telle vore feest zegt ze :)))))
fijne dag nog dare en vele knuffels van ons allemale :)
jij daar wel ietse lekkers aan ete zenne Mmmmmmmm :-) mooie beeldekes ook hiere!

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 25-11-08

De commentaren zijn gesloten.