14-09-08

Weekend eindigt in mineur

In de late namiddag was iedereen hier zijn ding aan het doen.  Eline was de hele dag naar de scouts (overgangsdag); vrouwtje en baasje bezig in de veranda en de bureau en Stephanie naar een tekenfilm aan het kijken in de living.

Opeens horen we een doffe knal in de living.  Baasje snelt de living in en ziet Stephanie staan hevig bloedend aan haar hoofd.  Op haar voorhoofd zat een diepe snee waar het bloed uit gutste... We dachtten dat ons hart even stopte met kloppen.  Direkt een zakdoek genomen om erop te drukken, terwijl vrouwtje naar de dokter van wacht belde.  We mochten direkt naar daar gaan.

Bij de dokter aangekomen ging Stephanie op de tafel liggen. De wonde was te diep, dus moest genaaid worden.  Eerst 3 keer een spuitje, wat natuurlijk ontzettend pijn deed.  Ze weende wel, maar bleef nog mooi liggen, de flinke meid.  Dan 4 draadjes om de wonde te hechten (minder pijnlijk, maar het arme dutske vreesde natuurlijk elke keer het ergste).  Uiteindelijk een verband erover en langzaam aan werd ze alweer de oude. Ze mocht twee kadootjes kiezen van de dokter en ze koos 2 dezelfde; dat andere was voor haar zus zei ze. Zoooo lief!

Eline gaan halen bij de scouts (we waren om 16h55 bij de dokter buiten en de scouts waren gedaan om 17h00) en dan Stephanie op de zetel gelegd.  Ook nadat de verdoving uitgewerkt was klaagde ze niet over pijn.  Alle bloed (ongelooflijk hoe zulk een wond kan bloeden) afgewassen door vrouwtje en bedje in.  Het is nu na 23h00 en we hebben ze niet meer gehoord, gelukkig maar.  Na een week mogen de hechtingen verwijderd worden ...

Stephanie Wonde

23:17 Gepost door Ruby in Algemeen | Permalink | Commentaren (19) |  Facebook |

Commentaren

Ocharme gelukkig is het niet erger. Let haar maar eens extra in de watten enne voor één keer moet je dat klein puppymensje maar eens extra vertroetelen. Ons vrouwtje vind je paasmandjesfoto trouwens super knap !

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 15-09-08

Ocharme.
Ja, een hoofdwonde bloedt altijd verschrikkelijk hé. Hier ook meegemaakt toen dochter nog kleuter was. Het eindigde met een genaaide wenkbrauw (en met moeder die ongemakkelijk werd).
Van een rustig zondagnamiddagje gesproken! *kuch*

Gepost door: Kaatje | 15-09-08

Oei oei , dat ziet er niet zo goed uit .gelukkig is het niet zo erg .
Zorg maar goed voor de kleine he .
Doeiiiiiiiiiiiiii Roef & oika .

Gepost door: Roef en Oika | 15-09-08

oei wat erg voor die kleine lieve meid. Toch was ze heel flink. ik herinner mij ook nog goed hoe erg het bloede toen ik als kindje een gat in mijn hoofd viel. Denk dat je dit nooit vergeet als je zo klein bent....al dat bloed pffff. gelukkig is het goed afgelopen. geef ze een dikke knuffel van ons.
viv

Gepost door: Viv&Chaplin&Staartje | 15-09-08

Bij een kind geneest dat gelukkig zonder dat je er achteraf nog iets van ziet. Als kind ben ik ooit met een heel servies naar bebeden gevallen met hetzelfde resultaat.
Groetjes van Daisy

Gepost door: Daisy | 15-09-08

oeps, ocharme kleine meid, ik hoop dat ze heel vlug beter mag worden en de wonde mooi geneest!
ze ziet er ontzettend lief uit hoor :)als je kids iets overkomt zijn wij ouders toch meteen de kluts kwijt hé, al goed dat we dan soms even het hoofd kunne koel houden en ter hulp snellen!
fijne maandag en knuffel voor je kleine meid , chantal.

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 15-09-08

Ruby Oh arme die kleine meid ,ik kan geloven dat je erg geschrokken was ,en het hoofdwonde kan hevig bloeden ,dat weet ik nog van mijn kleindochter die met haar hoofd op de hoek van de kachel viel.Maar dat geneest wel mooi ,en er is heel veel kans dat je er na een jaar niets meer van ziet. Maar een mens zou voor minder de schrik van zijn leven opdoen hé.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 15-09-08

Die lieve kleine meid, maar een geluk dat het niet erger is...ja aan een hoofd bloed je heel snel en veel en dat ziet er toch echt luguber uit...kan me voorstellen dat jullie enorm schrokken...en wat lief dat ze een stukje speelgoed meedeed voor haar zus!
Ze is blijkbaar uit het juiste hout gesneden!
Ik wens jullie nog een rustige maandag toe!
Liefs

Gepost door: Veerle | 15-09-08

We hopen inderdaad dat we dan inspiratie genoeg gaan hebben. Maar nu moeten we ook af en toe blijven posten he :) Anders komt er niemand meer kijken en gaan ze dus ook missen of er een tricolor reutje is in de nest dat in februarie gaat geboren worden of dat het teefje wel zwanger geraakt is enzo... En dat zou spijtig zijn!

Groetjes

Gepost door: Kelly | 15-09-08

'k Kan best geloven dat je nogal schrok. Wel een flinke meid bij de dokter. Alvast een spoedig herstel gewenst aan Stephanie!

Gepost door: Linda | 15-09-08

Dat zal wel schrikken geweest zijn, wens ze snel beterschap.

Gepost door: Vicky | 15-09-08

lachblaf charles, maar ik denke dat zij denke zo :-)
fijne dag maat, prins

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 15-09-08

Wat een dagje, gelukkig is alles goed geeindigd.
Mooi portretfoto, dit mag gezegd worden.
Bedankt voor je bezoekje.
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 15-09-08

PS: Je onderste embleempje in de rechterkollom,
je motigo counter (blauw vierkantje met het rode lijntje) zorg voor problemen op je blog.
Telkens je blog opent of wil reageren komen er verschillende popsup mee en dit is door deze counter, wat heel vervelend is. Vroeger had ik hem ook op mijn blog staan en heb hem weggedaan, door er te veel problemen mee gehad te hebben.

Gepost door: P-TER | 15-09-08

gelukkig niks erg!!
Awel, dan ben jij net zo'n goed gekweekt hondje als ik!! Leuk voor ons baasjes he!!!!!!

Gepost door: yvette&tuurke | 15-09-08

Wat een toffe dag zou kunnen zijn,eindig niet zo goed,hopelijk niks ernstig,bedankt voor u bezoekje ik geef u meteen een linkje,lieve groetjes!

Gepost door: jennyfer | 15-09-08

Al goed dat alles goed afgelopen is,en bedankt voor u bezoekje,ik geef u een linkje,groetjes en veel liefs.

Gepost door: krantje | 15-09-08

Aiai ! echt geen leuk einde van het weekend ! hopelijk gaat alles snel beter !! Maar 't is toch wel een flinke meid hoor als we dit hier lezen !!! Ruby nu is het aan jou om haar verschrikkelijk hard te verwennen !!!

Gepost door: Chris, Miss Poppy & Lily | 15-09-08

Da's wel eventjes schrikken hé? Geef die kleine meid maar een dikke knuffel.
Groetjes
Goras & Ria

Gepost door: Ria | 15-09-08

De commentaren zijn gesloten.