09-09-08

Nieuwe Baas Gezocht (VTM)

Blijkbaar gaat VTM een programma doen over honden die een nieuwe thuis zoeken.  Een supernobele gedachte op zich.

Hopelijk wordt daar ook een en het ander toegelicht (en is het niet enkel een "populariteitsprogramma").  Een tocht langs enkele dierenasielen zou bijvoorbeeld niet misstaan.  De vrees bestaat dat het echter iets "helemaal anders" gaat worden; gelukkig hondje dat door omstandigheden herplaatst moet worden, tranen vloeien, hond komt bij nieuw gezin en past in het plaatje.  Ik hoop van niet in elk geval...

http://www.vtm.be/nieuwebaasgezocht/inschrijven.php

20:47 Gepost door Ruby in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Ons vrouwtje hoop dat ze idd vooral aandacht schenken aan dieren die in asiels zitten, oudere honden die nergens nog een kans krijgen, exbroodfokteven etc. Alleen vreest ze er serieus voor omdat ze VTM wel een beetje kent.

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 09-09-08

tja......asielen!!?? denk persoonlijk niet dat die dieren daar zullen behandeld worden achter de eventuele camera als ervoor! en wat betreft een nieuw thuisje? vergeet het maar, alleen als ze exstra jong zijn "misschien" als jonge pub...en dan nog?
swat, wens jullie een fijne avond beetje zwoel maar dat is leuk, vanaf morgen weer gans ander weertype pff

grtjs , chantal want de viervoeters zijn ff buiten luchtje scheppen :-) dada

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 09-09-08

Als je het aanklikt zal het duidelijk niet over asielen gaan ze smeken bijna om je hond weg te doen, je hebt mensen die alles doen om op tv te kunnen komen, honden gezocht die weg moeten wat een vraag als ze nu mensen zochten die juist een hond willen opvangen zou het er al iets anders uitzien.

Gepost door: Vicky en Sammy | 10-09-08

Ruby Als er zo een programma op VTM komt is het alleen maar te hopen dat het ten voordele van de hond is, maar niet de baasjes die willen in de kijker lopen, lijkt het meestal het geval is.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 10-09-08

We All Agree Dat we er niet gerust in zijn dus ...

Gepost door: Ruby | 10-09-08

Meestal is de plaats van het dier van ondergeschikt belang bij de Vétéèm, maar ik hoop echt dat ze nu idd. eens nobele bedoelingen hebben, maar ik hou mijn hart al vast!
Laten we samen duimen!
Liefs

Gepost door: Veerle | 10-09-08

lieve mensen gezocht voor mijn hond hallo,

ik ben zieker en zieker geworden,en soms kan ik gemakkelijk gaan wandelen en soms kan ik niet van de pijn.nu blijkt dat ik multiple sclerose heb.daarom zoek ik een ander baasje omdat mijn loon nu heel laag is,en ik moet verhuizen naar goedkope woningen,met veel pijn in hart en vele traantjes.ik betrouw dat programma niet,en wil dat hij bij echte dierenvrienden komt,waar hij even hard verwend wordt.vandaar deze oproep,want aan de berichten te lezen zijn jullie echte dierenvrienden.mijn hond is geen hond maar mijn beste kameraad!!!hij is een mechelaar,reu,1jaar oud en was in opleiding voor ringhond,waar ze met elektriciteit op hem zaten!!!!!!!!heb hem een gelukkig leven gegeven,en wil dat hij supergelukkig wordt.hij is een uitstekend waakhond.de voorwaarden zijn:dat hij in huis leeft,en bij baasje op bed mag slapen,want dat is hij gewoon.hij ligt ook in de zetel.hij is nog nooit alleen geweest want hij ging altijd mee met de auto.(ja even een uurtje in de auto als ik even bij mensen binnen was,of in de bakker was ofso)hij is superaanhankelijk en supermooi!!!!!wel iemand die iets van honden afkent want hij heeft karakter!is lief voor kinderen en ook voor andere honden!!!!is echt een schatje,en speelt dolgraag met zijn baasje met zijn klein rood balletje.iemand die er veel tijd en liefde aan besteed!!!hij heeft een stamboom met afkomst vader was nationaal kampioen,maar dat is niet belangrijk.wil hem uit de ringsport houden en een leven geven als familiehond,zoals hij hier had.hij is echt superslim,nog nooit iets kapot gebeten,het komt erop neer,dat ik er niets slecht van kan zeggen.hij is een schat van een hond.u kan me mailen op kristel1973@hotmail.com
Heel goede thuis AUB

Gepost door: kristel | 07-12-08

Golden retriever Mijn golden retriever is mee verhuisd naar mijn nieuw appartement,zij kan er echter niet goed wennen. In ons vorig huis kon ze de hele dag buiten. Nu moet ik haar op regelmatige tijdstippen uit laten maar door tijdsgebrek kan dit niet altijd. Is er iemand die voor haar wil zorgen, waar ze overdag buiten kan en waar ze binnen mag slapen 's nachts? Haar naam is Riksa, een lieve teef van 11 jaar die nog erg speels is en dol is op wandelingen. Ze speelt graag maar best niet met kleine kinderen omdat ze daar niet mee opgegroeid is, ik weet dus niet hoe ze met kleine kinderen omgaat. Interesse? Ik hoor het wel,
Liliane.

Gepost door: Liliane | 01-04-09

amerikaanse stafford ik zoek voor mijn amerikaanse stafford een heel goei baasje ! voor meer informatie ; rafbosschaerts@hotmail.com !

Gepost door: raf b | 15-10-09

De commentaren zijn gesloten.