06-08-08

Beperkte bewegingsruimte

Gisteren en vandaag had ik maar weinig bewegingsruimte.  Er liepen 2 figuren rond die de hele tijd aan het kloppen, boren en het zagen waren.  Toen ik eindelijk terug in het hele huis mocht zag ik een nieuwe voordeur, nieuwe poort en nieuwe deur tussen de living en de veranda. Zo, dat was weer een ander (en beter) zicht.  Ik mag weer overal gaan en staan waar ik wil, dus ben ik terug een gelukkig hondje.

Daarnet gaan wandelen en zag ik opeens een soortgenoot (een Blenheim). Ik natuurlijk helemaal zot van die hond.  Lopen die anderen 10 meter voor mij op, ik werd zowat gek.  Baasje heeft dan maar even gewacht tot mijn vriendje uit het zicht was, toen was ik weer gekalmeerd.

Voor de rest niet veel te melden, ik heb een beentje met pens in gekregen, smullen maar.  Knabbel knabbel op het gras, op het terras, in de veranda, waar ik ook maar plaats vind haha. Nu ga ik dodokes doen, want ik ben nogal moe van vandaag niet op mijn favoriete plaatsjes te kunnen...

21:51 Gepost door Ruby in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Rust maar lekker uit ! Dan kan je ons morgen "er terug tegenaan" en kan je ons je nieuwe avonturen komen vertellen !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 07-08-08

ik kan ook zo moe zijn....alleen geberud dat niet vaak hihihihihi

Gepost door: Viv,Chaplin&Staartje | 07-08-08

Ruby Rust maar goed uit dat je morgen het hele huis terug kunt door crossen.En droom maar van lekkere beentjes en hapjes.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 07-08-08

Hey Ruby Ik (Tessy) heb op het moment ook niet zoveel ruimte om te spelen! We mogen in de berging, sas en buiten op de oprit! De living en keuken is verboden terrein omdat de schrijnwerker aan de gang is :-( Het baasje zegt dat wij iedereen in de weg lopen! Tja, we houden nou eenmaal van knuffels geven!
Oja, zal ik eens vertellen dat Lizzy puppies krijgt? Over 3,5 week is het al zover, dan krijg ik er 2 halfbroertjes of zusjes bij, gaaf he?

Nou gauw weer tot schrijfs! Ik vind je belevenissen leuk!

Groetjes en een dikke knuffel en poot van Tessy

Gepost door: Maureen | 07-08-08

Ja Ja , wij kunnen dat ook goed overal in de weg lopen zegt t'vrouwtje .
Maar ja wij knuffelen graag en zien graag alles wat er gebeurd he .
knuffel van Roef & Oika .

Gepost door: Roef en Oika | 07-08-08

Hey Ruby Ik word ook altijd zot als ik een andere hond zie. Dan moet ik per se laten horen dat ik er ook ben. En baasjes vinden dat helemaal niet leuk. Ik moet dan altijd stil zijn. Daarom wil vrouwtje ook met mij naar school. Dan leer ik het mss af denkt ze. Of leer ik dat andere hondjes niet zo 'speciaal' zijn als je snapt wat ik bedoel.
Pootje en lieve knuffel
ps: twas onze Flor toch niet zeker???

Gepost door: Rafke, hondje van Ilse | 07-08-08

De commentaren zijn gesloten.