01-08-08

Mijn eerste les op school

Gisterenavond was het dus zover.. voor de eerste keer naar de hondenschool...

Jammer genoeg geen foto's, want mijn speelkameraadjes hadden weer eens hun kuren en wilden dus niet mee, waardoor ik dus alleen met vrouwke naar school ben geweest. Ik vond het wel niet zo leuk om in de bench te moeten in de auto, maar als baasje of vrouwke alleen met mij ergens naartoe moet moet ik in de bench in de auto. Tot nu toe was dat enkel geweest om naar de dierenarts te gaan, maar nu weet ik dat in de bench in de auto ook naar iets leuks kan zijn ...

Wij waren daar heel erg vroeg omdat vrouwke me eerst nog moest inschrijven, dus heb ik het terrein al eens goed alleen kunnen bekijken. En stilaan kwamen er meer en meer hondjes toe, hele kleintjes maar ook hele grote. Er was zelfs een rasgenootje van me bij, een echte ruby haha. Eens we op het terrein mochten werd er een stukje van het terrein afgemaakt voor de kleintjes onder ons. We hebben naar hartelust kunnen ravotten met z'n zessen... De namen van de andere soortgenoten ken ik nog niet allemaal, maar we waren dus met 2 cavaliertjes, 2 amerikaanse cockers, een pikinees en een pincher. Dit was gewoon dolle pret. De les werd gestart met een uitleg van de instructrice en nadien mochten alle baasjes vragen stellen. Hebben ze vrouwke toch niet aangeraden om me op vaste tijdstippen eten te geven en niet meer mijn eten de hele dag te laten staan. Maar ja, uiteindelijk had ze wel een punt natuurlijk. Ik vermoed dat ik dus de komende dagen maar best mijn bakje kan leeg eten als het klaar wordt gezet of dat het anders op de kin kloppen wordt tot de volgende maaltijd.

Na de uitleg mochten we zelfs al een parcours afleggen, eerst door een grote band, dan over een brugje, nog eens door een grote band en dan door een tunnel. Dat laatste vond ik eerst maar spooky, maar de tweede keer wist ik dat vrouwke op mij stond te wachten aan de andere kant he...

In ieder geval, ik vond het SUPER leuk, maar ben nu wel doodmoe van al dat ravotten en dus ga ik nu maar lekker languit in de zetel liggen...

08:42 Gepost door Ruby in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Wat klinkt het allemaal heel leuk. Ik krijg al heimwee naar de hondenschool als ik dit hier allemaal lees... Maar ja... Kon het niet meer combineren met het werk, jammer maar helaas. Doe nog maar heel hard je best hoor! Zodat vrouwtje kan fier zijn op jou!

Gepost door: Tidou | 01-08-08

Knap gedaan ! JIj bent een stuk flinker op school dan wij ! Wij moesten ook eerst in een bench in de auto, maar nu heeft vrouwtje voor ons veiligheidsgordels gekocht en dat is veel leuker !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 01-08-08

HI HI , dat ravotten zou wel leuk zijn voor ons , maar dat luisteren is zeker niet zo leuk .
Wij hebben niet naar school geweest , maar ja wij zijn braaf hoor HA HA .
Nog een leuke dag Roef & Oika .

Gepost door: Roef en Oika | 01-08-08

Dag Ruby Een bedankje voor je woorden van steun op mijn blogje!
Pieter kijkt er nu al naar van gisteren, leest de reacties en vindt er echt steun in!

Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 01-08-08

Niet alleen leuke hondenverhalen maar ook toffe foto's. Groetjes en fijn weekend.

Gepost door: Nana | 01-08-08

Dit klinkt allemaal leuk...nog een fijne dag

Gepost door: Yolanda | 01-08-08

Hey Ruby Dat lijkt ons heel leuk zo'n school. Wij zouden er normaal gezien ook naartoe moeten. Baasjes moeten er nog altijd de tijd voor vrij maken. Ik zal wat meer van mijn oren moeten maken denk ik. Al doe ik dat zo al genoeg als ik andere honden zie.
Tof dat je je hebt geamuseerd.
Fris groetje en een dikke knuffel
(Volgende keer foto's please. Ook van die andere kleine prutskes????)

Gepost door: Rafke, hondje van Ilse | 01-08-08

Ruby Als Charly me gaat met de auto moet hij ook altijd in de bench, wij vinden dat veiliger.Hij heeft ook twee jaar naar de hondeschool geweest,tot hij niets meer bijleerde.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 01-08-08

De commentaren zijn gesloten.